Cautare
, Contributor

Evenimente |
|

Protest în Piaţa Victoriei, duminică seara, împotriva noilor restricții COVID-19

Mai multe persoane au protestat duminică seara în Piaţa Victoriei, în faţa sediului Guvernului, împotriva noilor restricţii anunțate pentru combaterea răspândirii COVID-19.    
Jandarmerie proteste restrictii

Protestatarii au ieșit în stradă pentru a-și exprima dezacordul atât faţă de obligativitatea purtării măştilor de protecţie, cât şi împotriva noilor restricţii impuse de Guvern, transmite Agerpres. 

Ei nu sunt de acord cu restricţiile de circulaţie, cu închiderea pieţelor şi nici cu celelalte măsuri  care intră în vigoare de luni.

Protestatarii au purtat pancarde cu mesaje împotriva restricţiilor şi steaguri tricolore, însă pentru că nu au respectat distanța fizică și nici nu au purtat măști, Jandarmeria a aplicat amenzi în valoare de 7.000 de lei, informează Mediafax.

Începând de luni, 9 noiembrie, devine obligatorie purtarea măştii pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani în toate spaţiile deschise, magazinele se închid la ora 21,00, se interzice circulaţia în afara locuinţei între orele 23,00 – 5,00, cu unele excepţii pentru care trebuie prezentată o declaraţie pe proprie răspundere, iar activitatea pieţelor, târgurilor şi bâlciurilor în spaţii închise se suspendă. De asemenea, toate școlile au trecut în sistem online, copiii învățând de acasă.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii