Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

Protecție împotriva soarelui de la MÁDARA

În 2018, MÁDARA a lansat mult așteptatele soluții de protecție solară, produse care au devenit aproape peste noapte bestsellers. Un an mai târziu, gama include trei produse noi, bazate pe filtre de protecție solară naturale pentru față și corp.
 aboneaza-te
Madara SUN LIne

Cremele pentru protecție solară cu filtru chimic au o compoziție care este absorbită de către piele și care, la rândul său, absoarbe, practic, razele UV. Cele naturale, pe de altă parte, folosesc filtre minerale care acționează ca o oglindă, reflectând razele UV.

Soluțiile de protecție solară MÁDARA nu conțin filtre UV chimice, parabeni sau alte ingrediente aspre de ordinul conservanților, microplasticelor, uleiurilor minerale, parfumurilor sintetice și coloranților artificiali. Ceea ce fac, în schimb, este să ofere o aplicare ușoară, fină, fără a lăsa urme albe pe piele.

Filtrele naturale se bazează pe minerale naturale – oxid de zinc sau dioxid de titan. Toate formulele MÁDARA se bazează pe oxidul de zinc, la care au fost adăugate alte ingrediente naturale precum: celule stem extrase din planta de DRACOCEPHALUM RUYSCHIANA (plantă nordică înrudită cu menta), ulei din semințe de zmeură, extracte din scoarță de stejar, ceai verde și sâmburi de struguri, suc de aloe vera, vitaminele C și E.

Gama MÁDARA SUN conține, pe lângă loțiunea autobronzantă și crema de soare anti-aging, trei produse inovative care te vor ajuta să-ți protejezi pielea de soare: loțiune de soare delicată, SPF 20, BEACH BB Cremă de soare cu particule strălucitoare, SPF 15 și FAKE IT Natural Look – Loțiune autobronzantă. 

Loțiunea de soare se aplică pe tot corpul, iar formula bazată pe aloe vera și ulei de semințe de zmeură are efect instantaneu și protejează pielea de arsuri, pete și foto-îmbătrânire.

 

Crema BB cu particule strălucitoare ajută la prevenirea arsurilor solare, la apariția uscăciunii la nivel cutanat și ține efectele nocive ale ultravioletelor și foto-îmbătrânirea la distanță. Minerale de origine naturală iluminează pielea și îi conferă un aer de senzualitate. Este ideală pentru toate tonurile de piele – de la deschis până la intens bronzat.

Loțiunea autobronzantă îi conferă pielii strălucirea de vară în 4-6 ore de la aplicare. Cu o formulă îmbogățită cu acid hialuronic și ulei de jojoba, hidratează și catifelează pielea, în timp ce parfumul său solar și fresh reînvie senzațiile atât de plăcute de post-vacanță.

„Am așteptat produsele de protecție solară MÁDARA pentru mai bine de 10 ani! Acum, odată cu soluțiile oferite, contribuim la depășirea uneia dintre cele mai mari sfidări cu care se confruntă industria cosmeticelor – cum să protejăm pielea de efectele devastatoare ale razelor UV atât eficient, cât și în condiții de siguranță? Mă mândresc cu faptul că produsele noastre naturale certificate nu fac compromisuri în ceea ce privește siguranța ingredientelor și reușesc să asigure o textură minunată, luxuriantă“, declară Lotte Tisenkopfa-Iltnere, fondator și director de creație MÁDARA. 

MÁDARA s-a născut din pasiunea a patru tinere din Letonia pentru un stil de viaţă sănătos. I-au dat numele MÁDARA, după o plantă misterioasă, cu parfum dulce, care creşte de sute de ani pe pajiştile din nordul Letoniei şi printre dunele ţărmului Mării Baltice. În țara noastră, este cunoscută sub denumirea de sânziene. De-a lungul secolelor femeile letone o foloseau împreună cu alte ierburi în produse de frumuseţe şi remedii naturiste.

În România, produsele MÁDARA se găsesc la boutique-ul MioBio. Din 2009, MioBio selectează cu atenție branduri din zone cu tradiție bio sau realizate manual în România. Toate gamele au la bază extracte naturale din plante, uleiuri şi unturi fine, ape florale şi uleiuri esenţiale din cele mai diverse şi includ produse care acoperă o îngrijire completă – creme pentru ten şi corp, loţiuni, săpunuri, geluri de duş, şampoane, săruri de baie, uleiuri şi parfumuri naturale.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii