Cautare
, Forbes Staff

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important tech and business news. Graduated from University of Bucharest with an MA in Political Journalism. Worked as a journal...

CORONAVIRUS |
|

Protestele continuă în capitala Italiei. Proprietarii de restaurante din Roma se luptă cu poliția

Proprietarii de restaurante și alte business-uri s-au adunat în centrul Romei pentru a protesta faţă de restricţiile impuse de către guvernul Italiei.    
Latina,,Italy,-,10,26,2020:,Anti-lockdown,Protest,In,Latina

Aproximativ 200 de oameni s-au adunat la protestul intitulat „io apro!” (Eu deschid!) din Roma, fluturând steagul italiei și scandând „suntem cu toții muncitori!” .  Proprietarii de restaurante și alte afaceri protesează faţă de restricţiile impuse activităţilor lor din cauza pandemiei Covid-19.

Luptele au început după ce protestatarii au devenit agresivi și au aruncat cu pietre și petarde în polițiști.

Guvernul Italiei a impus măsuri restrictive repetate în ultimele 14 luni în contextul pandemiei, care a ucis peste 114.000 de italieni. În timp ce lockdown-ul național din luna martie 2020 a fost acceptat de către populație, anunțul unui nou val de restricții în luna octombrie a scos sute de oameni în stradă în mai multe orașe italiene.

Aceste proteste au dispărut pe măsură ce rata de infectare a crescut, dar decizia de prelungire a lockdown-ului până în primăvară, fără a avea o idee clară despre momentul în care măsurile s-ar putea relaxa din nou, a încins din nou spiritele.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii