Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Bunuri de consum |
|

Proprietarii Casa Rusu  aşteaptă 3 milioane de euro de la al 28-lea magazin al brandului

Casa Rusu, compania de retail a producătorului român de mobilier Rus Savitar, a investit 500.000 euro in noul spaţiu.
Casa Rusu_Colentina_1

Casa Rusu inaugurează al 28 lea magazin al brandului, în urma unei investiţii de 500.000 euro . Spaţiul care se va deschide pe 6 martie este rezultatul unei investiţii de 500.000 euro. Acesta este situat în cadrul Centrului Comercial Colentina din Bucureşti şi are o suprafaţă de 2.500 metri pătraţi.

Cristian Rusu, proprietar al grupului Rus Savitar – Casa Rusu,  estimează că cifra de afaceri a Casa Rusu Colentina va fi de 3 milioane de euro.  Cu această ocazie a fost lansat şi brandul propriu de decoraţiuni şi obiecte de uz casnic, Cassima, care va reprezenta 30% din business-ul realizat în noul magazin, după estimările lui Rusu.

Rus Savitar avea o cifră de afaceri de 16 milioane de euro în 2013, iar Casa Rusu, 12 milioane de euro, potrivit datelor de la Ministerul Finantelor. Proprietarii spun că în 2014  cifra de afaceri a companiei crescut cu cca. 25% comparativ cu 2013, în timp ce profitul a crescut cu 85%. Rus Savitar şi-a început activitatea în 1994, în prezent fiind unul din cei mai mari producători de mobilier din România. Compania are trei fabrici unde se realizează mobilierul din pal melaminat şi mobilierul tapiţat. În prezent, Casa Rusu deţine o reţea de 27 de magazine, noua locaţie din Bucureşti fiind cea de-a 28-a a reţelei.

Familia Rusu din Timiş are o avere de 14 milioane de euro şi se situează pe locul 244 in ediţia 2014 a topului Forbes 500 de miliardari.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii