Cautare
, Contributor

Cariere |
|

Promovare la vârful producătorului Doncafé

Marius_Melesteu_1.jpg
Începând cu data de 1 februarie, directorul general al Strauss Balkans, compania care deține brandul Doncafe, Marius Meleşteu, a fost promovat în funcţia de general manager Strauss pentru Europa Centrală și de Sud.

Potrivit reprezentanților companiei, Meleșteu va prelua conducerea operațiunilor grupului în România, Serbia și țările de export (Bulgaria, Moldova, Muntenegru, Bosnia Herțegovina, Albania și Macedonia).

”Experiența ultimilor ani – în care am reușit să creștem operațiunile grupului în România, în ciuda recesiunii care a atins și industria cafelei – mi-a arătat că regiunea Europei Centrale și de Sud ascunde numeroase provocări si oportunități” a declarat Marius Meleșteu.

Regiunea Europei Centrale și de Sud este nou înființată în structura Strauss Coffee. În Europa Centrală și de Sud, grupul Strauss are fabrici în România și Serbia și exportă în Bulgaria, Moldova, Muntenegru, Bosnia Herțegovina, Albania și Macedonia. Regiunea dispune de 2 fabrici moderne cu o capacitate de producție totală de peste 30.000 tone/an și are mai mult de 500 de angajati, adresându-i-se unei pieţe totale de 52 milioane consumatori cu preferințe similare în consumul de cafea.

Marius Meleșteu, are o experiență de peste 15 ani în industria bunurilor de larg consum și a condus subsidiara locală a grupului Strauss din 2010. Și-a început cariera în 1994 la Stimorol în Romania, unul din marii producători de gumă de mestecat, iar apoi a activat o perioadă de 7 ani la Unilever România, ocupând diverse poziții până la Country Manager pentru Serbia și Muntenegru. A schimbat industria în 2004 devenind  director marketing la Telemobil (Zapp), după care a revenit în FMCG, întâi, la Heineken România timp de 5 ani, ca director comercial, iar apoi la Strauss Balkans ca director general. A absolvit Universitatea Politehnică  – Facultatea de tehnologia construcţiilor de maşini- și este licenţiat în marketing, la Institutul de Marketing Management din Africa de Sud.

Strauss este singurul jucător internațional care deține o fabrică de cafea în România, fiind prezent de 17 ani pe piaţa locală.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii