Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Promovare în Coca Cola Hellenic

9-simonasimion-popescu.jpg
Simona Simion-Popescu, în prezent Country HR Manager pentru România și Moldova în cadrul Coca-Cola Hellenic, unul dintre primii jucători de pe piața locală a bunurilor de consum, va prelua începând cu 1 martie 2013 funcţia de director al Coca-Cola Hellenic Business Services Organisation Bulgaria.

Simona s-a alăturat echipei Coca-Cola Hellenic în 2010 în calitate de Country HR Manager pentru România şi Moldova. Înainte de a se alătura grupului Coca-Cola Hellenic, Simona Popescu a ocupat poziţii de management în cadrul XEROX, unde a deținut funcții importante atât la nivel local, cât şi internaţional. De asemenea, Simona deţine o diplomă MBA la Central European University.

Business Services Organization (BSO) este parte integrantă a Coca-Cola Hellenic și are ca obiective majore motivarea angajaților, încurajarea talentului şi îmbunătăţirea productivităţii. Organizaţia BSO îşi desfăşoară activitatea cu succes în 19 ţări şi 3 Corporate Office, prin munca dedicată a 162 de tineri devotaţi şi talentaţi.

Coca-Cola Hellenic este al doilea îmbuteliator ca mărime al companiei Coca-Cola din punct de vedere al volumului, având vânzări de peste 2 miliarde de unități. Operațiunile companiei se desfășoară în 28 de țări. La nivel local sistemul este format din Coca-Cola România (filială The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) și partenerul său Coca-Cola Hellenic (CCH Romania, care îmbuteliază și distribuie produsele Coca-Cola sub licența The Coca-Cola Company în România).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii