FacebookTwitterLinkedIn

Stațiile instalate au o putere de încărcare de 22kW și se află în parcarea subterană, la nivelul -3 al centrului comercial din Calea Floreasca. Stațiile sunt prevăzute cu prize AC Type 2 și pot încărca orice tip de mașină electrică sau hibridă plugin, folosind cablul din dotarea mașinii.

Promenada este deja un trendsetter în peisajul bucureștean în zona de shopping și petrecere a timpului liber, fiind primul  centru comercial din România certificat la nivel internațional drept «cladire albastră» (blue building). Ne dorim să le oferim clienților Promenada cea mai bună experiență și cât mai multe posibilități, iar parteneriatul cu Renovatio e-charge a venit ca un pas firesc în modernizarea centrului comercial, într-o vreme în care automobilele electrice câștigă tot mai multă popularitate”, a declarat Ana-Maria Leca, Center Manager Promenada.

Citește și: Primii pași electrici

Centrul comercial se alătură astfel revoluției electrice, fenomen care ia amploare și în România, prin integrarea mașinilor electrice în viața de zi cu zi a oamenilor. Vehiculele electrice conduc la un oraș mai curat, mai verde și cu un nivel redus de zgomot. Pe lângă reducerea emisiilor de CO2 și reducerea zgomotului de rulare, mașinile electrice contribuie și la combaterea dependenței de produse petroliere, fiind un factor activ în sprijinirea inovației și a combaterii poluării la nivel global.

Prin instalarea celor 2 stații de la Promenada, rețeaua Renovatio e-charge se extinde în mai puțin de un an la 12 puncte de încărcare în orașele: București, Ploiești, Pitești, Arad, Cluj, Timișoara, Constanța, Sibiu, Deva și Iași. Dintre stațiile instalate, 3 sunt de tip Fast Charge.