FacebookTwitterLinkedIn

Promenada și Mega Mall, centre comerciale aflate în portofoliul NEPI Rockcastle, sunt primele mall-uri din România care implementează serviciul Indoor Google Maps.

În prezent, serviciul este disponibil pentru un număr restrâns de destinații din întreaga lume care au trecut printr-un proces atent de selecție, cele două centre comerciale și aeroportul din Timișoara fiind singurele locații partenere Indoor Google Maps din România.

Cu ajutorul Indoor Google Maps, vizitatorii Promenada și Mega Mall pot naviga ușor și rapid în interiorul celor două centre comerciale, direct de pe telefonul mobil, folosind informațiile și direcțiile de orientare oferite de aplicația Google.

Pentru a folosi serviciul, vizitatorii acestora trebuie să deschidă aplicația Google Maps pe telefonul mobil și să caute pe hartă mall-ul în care doresc să meargă. Utilizatorii pot vizualiza planul detaliat al clădirii făcând zoom pe hartă și pot selecta etajul pe care vor să îl urmărească.

Din portofoliul NEPI Rockcastle fac parte Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Center, Shopping City Timișoara, City Park Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galați Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, alături de alte centre comerciale din România, dar și din Serbia, Slovacia, Croația și Cehia.