Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

Project Management 101 la o nouă ediţie Workshop Sessions

Pe 23 şi 24 octombrie, 30 de tineri vor avea ocazia de a acumula competenţe de management al proiectelor participând la o nouă ediţie Workshop Sessions: Project Management 101, program de training Akcees susţinut de Irina Scarlat, Co-Fondator şi Vice-Preşedinte Executiv al organizaţiei.
Afis WS PMA3-01

Indiferent de domeniul de activitate, tinerii vor avea ocazia să lucreze în echipe sau să conducă propriile proiecte în cariera lor. De multe ori, succesul acestor iniţiative depinde de capacitatea de a gestiona eficient oamenii, timpul şi resursele pe care le au la dispoziţie pentru a atinge rezultatele dorite.

Participanții Workshop Sessions – Project Management 101 vor acumula competenţe esenţiale de management al proiectelor lucrând alături de Irina Scarlat, Vice-Preşedinte Executiv Akcees şi trainer profesionist cu o experienţă de peste 7 ani în managementul proiectelor din diferite domenii de activitate.

Programa de training acoperă aspecte esenţiale din domeniul managementului proiectelor: procesele de project management, competenţele managerului de proiect, gestionarea echipei, a bugetului şi a activităţilor unui proiect şi tehnici eficiente de project management şi gestiune a riscului. Noţiunile teoretice vor fi puse în practică prin studii de caz şi workshop-uri interactive, iar invitaţi speciali care ocupă poziţii cheie în industrie vor veni în faţa tinerilor pentru a împărtăşi bune practici şi sfaturi din propria experienţă.

Workshop-ul se adresează tinerile cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani, iar aceștia sunt invitați să aplice până sâmbătă, 18 octombrie, completând formularul de înscriere disponibil online la http://akcees.com/workshop. Participarea la eveniment este gratuită, iar finaliştii selecţionaţi pentru a participa la eveniment vor fi anunţaţi luni, 20 octombrie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii