FacebookTwitterLinkedIn

„Am început construcția în noiembrie 2016, împreună cu procesul de vânzare pentru proiectul nostru rezidențial din Pipera, New Point. La sfârșitul primelor șase luni din 2017, echipa de vânzări a finalizat contracte pentru un număr de  peste 70 de unități din prima fază a acestui complex. Până în prezent avem un procent de 15% investitori și 85% clienți finali, studiourile duble și apartamentele cu două camere reprezentând cele mai bine vândute unități. Datorită cererii pe care o avem, în luna iulie vom demara lucrările la faza a doua, constând în alte două blocuri”, a declarat Favi Stelian, CEO-ul Shikun & Binui RED România.

Prima fază a proiectului New Point constă în două blocuri P+9, totalizând 136 de apartamente. Acestea cuprind studiouri duble, apartamente cu două și trei camere, cu suprafețe și compartimentări diverse. Investiția în această fază a proiectului ajunge la șapte milioane de euro, cele două blocuri urmând să fie livrate în primul trimestru al anului viitor. În prezent, lucrările de construcție au ajuns la nivelul etajului 7.

Luând în considerare nivelul cererii pentru apartamentele din prima fază, dezvoltatorul a decis să înceapă faza a doua, lucrările de construcție urmând să debuteze în luna iulie. Cea de-a doua fază de dezvoltare constă în două blocuri cu 136 de apartamente, necesitând o nouă investiție de șapte milioane de euro. Termenul estimat pentru livrarea fazei a doua este sfârșitul anului 2018.

Dezvoltatorul folosește propriul capital pentru construcția New Point. Compania lucrează în România cu Danya Cebus (antreprenor general), ASCO (firma de arhitectură care a proiectat ansamblul New Point) și The Skills (agenție de publicitate specializată în domeniul imobiliar).

Acesta este cel de-al doilea proiect rezidențial al dezvoltatorului înființat în Israel, în 1920, care construiește proiecte în infrastructură, real estate și energie regenerabilă. Pe segmentul rezidențial, Shikun & Binui RED România a mai construit City Point, aflat în zona Barbu Văcărescu-Floreasca, în imediata vecinătate a acestui pol de birouri. Dezvoltat alături de alt partener, proiectul rezidențial City Point – Aviației cuprinde în prima faza, recent finalizată, 213 apartamente, vândute din timpul construcției, fiind în pregătire faza a doua.