Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

Proiectul „Leii BVB”: investitorii persoane fizice pot câștiga lunar un city-break. Premiul cel mare este o excursie la leii adevărați

Investitorii persoane fizice la Bursa de Valori București, care realizează, lunar, cel puțin o tranzacție, vor putea participa la competiția „Leii BVB”, prin care vor putea câștiga un city break într-un oraș faimos din Europa, precum Munchen, Amsterdam, Londra, Berlin, Viena, Bruxelles, Istanbul, sau un sejur într-o locație exotică, precum Dubai sau Kenya. Valoarea totală a premiilor este de 12.000 de euro, un premiu lunar variind între 500 și 1.500 de euro.
 aboneaza-te
leu-animal-moneda

Competiția este deschisă tuturor investitorilor individuali care tranzacționează pe una dintre piețele BVB.

Participarea este gratuită, investitorii trebuind să își înregistreze tranzacția completând formularul de pe site-ul www.leiibvb.ro.

Dintre tranzacțiile înscrise, lunar, 150 de tranzacții vor fi extrase aleatoriu, iar tranzacția cu cea mai mare valoare va fi declarată câștigătoare.

Fiecare investitor poate înscrie cel mult 100 de tranzacții, toate tranzacțiile fiind eligibile pentru extragere și neexistând o valoare minimă a investiției.

Cea mai valoroasă extragere va fi cea din 4 mai, de ziua monedei naționale. Premiul este un safari de 6 nopți în Kenya, cu cazarea într-un hotel de trei stele, fiind eligibile tranzacțiile realizate în perioada 3–28 aprilie 2017.

Vă invităm să faceți parte din fascinanta lume a investițiilor și tranzacțiilor la bursă. Când vorbim de burse de valori vorbim de bani și suntem mândri că putem asocia brandul BVB cu impresionanta istorie a monedei naționale a României. Suntem încântați că firmele de brokeraj vor avea prin acest proiect oportunități suplimentare să construiască relații productive cu tot mai mulți clienți”, a spus Ludwik Sobolewski, directorul general al BVB.

Pe Bursa de la București sunt înscriși aproximativ 70.000 de investitori individuali, dar numai 15.000 de conturi sunt active, având cel puțin o tranzacție în ultimele șase luni.

Paravion a susţinut întotdeauna mediul de afaceri local şi investitorii care aleg să contribuie activ la dezvoltarea acestuia. Piața românească de capital are nevoie de investiții responsabile și de jucători inspirați. Și cum multe idei de succes vin în momente de relaxare, le oferim investitorilor aceste city break-uri în cele mai apreciate destinații ale anului”, a adăugat Remus Vișan, directorul general al Paravion, agenţie de turism online care operează pe mai multe pieţe din Europa de Est şi în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel.

Pe lângă această competiție, BVB a încercat să îi încurajeze pe investitori să tranzacționeze prin concursul virtual BVB Invest Quest, iar în prezent mai desfășoară competiția de tranzacționare cu bani reali „Condus de randament” (marele premiu este un automobil Dacia Duster).

Indicele BET-TR (cele mai tranzacționate 10 acțiuni și include încasarea dividendelor) a crescut în intervalul 30 decembrie 2013 – 30 decembrie 2016 cu 29,54%, reprezentând un randament anualizat de 9,7%.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii