Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Proiectul bugetului de stat pe 2021 şi cel al asigurărilor sociale urmează să intre săptămâna aceasta în dezbaterea Parlamentului

Documentele au fost aprobate vinerea trecută de Guvern şi trimise spre dezbatere şi vot în Parlament. Clarificări pe tema bugetului şi a contextului economic actual ar putea veni chiar de la premierul Florin Cîţu, invitat, luni în Parlament de către PSD, informează Radio România Actualități.
Parlament

Discuţiile din Parlament sunt aşteptate cu interes, în condiţiile în care social-democraţii au anunţat că vor depune câteva mii de amendamente pentru a-şi exprima, astfel, diferenţele de viziune faţă de proiectul guvernamental, notează Radio România Actualități.

Premierul Florin Cîțu este așteptat luni duă-amiază la Camera Deputaților pentru dezbateri politice în cadrul „Ora prim-ministrului”, la solicitarea PSD. Parlamentarii social-democrați vor să afle detalii despre Planul Național de Redresare și Reziliență, dar și despre vizita efectuată recent la Bruxelles de premier.

Florin Cîțu: „Nu cred că trebuie să depășim acest deficit. Dacă cumva sunt amendamente aprobate în Parlament care depășesc deficitul, vom vedea care este soluția, poate putem să retrimitem legea înapoi în Parlament. Dar eu țin la acest deficit, este un deficit pe care l-am anunțat public, este un deficit care este agreat la nivel internațional și un deficit care pune România în direcția corectă în perioada următoare.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii