FacebookTwitterLinkedIn

Discuţiile din Parlament sunt aşteptate cu interes, în condiţiile în care social-democraţii au anunţat că vor depune câteva mii de amendamente pentru a-şi exprima, astfel, diferenţele de viziune faţă de proiectul guvernamental, notează Radio România Actualități.

Premierul Florin Cîțu este așteptat luni duă-amiază la Camera Deputaților pentru dezbateri politice în cadrul „Ora prim-ministrului”, la solicitarea PSD. Parlamentarii social-democrați vor să afle detalii despre Planul Național de Redresare și Reziliență, dar și despre vizita efectuată recent la Bruxelles de premier.

Florin Cîțu: „Nu cred că trebuie să depășim acest deficit. Dacă cumva sunt amendamente aprobate în Parlament care depășesc deficitul, vom vedea care este soluția, poate putem să retrimitem legea înapoi în Parlament. Dar eu țin la acest deficit, este un deficit pe care l-am anunțat public, este un deficit care este agreat la nivel internațional și un deficit care pune România în direcția corectă în perioada următoare.”