Cautare
, Contributor

Social media |
|

Proiecţie 3D marca BBC Knowledge şi Top Gear, la deschiderea sezonului de schi de la Predeal

BBC Worldwide va marca premiera Top Gear’s Top 41 pe BBC Knowledge România, printr-o proiecție 3D pe pârtia Clăbucet din Predeal, o experiență unică atât pentru iubitorii de mașini, cât și pentru împătimiții sporturilor de iarnă. 
Top_Gears_Top_41.jpg

Evenimentul inedit va avea loc pe 28 decembrie, la ora 18:00, cu ocazia deschiderii oficiale a sezonului de schi 2013-2014 din Predeal.

În plus, în spațiul BBC Knowledge amenajat la baza pârtiei, turiștii vor avea ocazia să-și scrie urările pentru noul an pe o mașină specială.

De asemenea, BBC Knowledge va lansa aplicația Câte gânduri bune încap pe mașina BBC Knowledge?, disponibilă pe pagina oficială de Facebook a BBC Knowledge Romania. În acest fel, cei care nu vor ajunge la munte vor putea să-și scrie urările prin intermediul noii aplicații, iar cele mai creative 41 dintre acestea se vor regăsi pe mașina BBC Knowledge.

Fanii celebrei emisiuni  pot urmări seria Top Gear’s Top 41, o retrospectivă a celor mai bune 41 de momente din ultimii zece ani ai programului, începând cu data de 6 ianuarie 2014, de la ora 22:00, pe BBC Knowledge.

Top Gear este cea mai urmărită emisiune auto din lume, difuzată în mai mult de 214 teritorii, cu o audiență globală estimată la 350 de milioane de telespectatori săptămânal.

BBC Knowledge poate fi recepționat în rețelele Romtelecom, Digi și Orange TV.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii