FacebookTwitterLinkedIn

Zitec a câștigat locul întâi la categoria Facebook Applications cu HotelPeeps, aplicația prin care utilizatorii de Facebook recomandă prietenilor locuri de cazare, iar Paravion.ro, proiect dezvoltat de Zitec pentru Paravion Tour, membru al grupului Happy Tour, a primit nu mai puțin de șase trofee: două premii întâi, la categoriile Web Reservation System și Mobile Solutions, locul al doilea pentru Facebook Fan Pages și Newsletter Design și locul trei la secțiunile Facebook Applications și Others, pentru licitaţiile Paravion.ro.

Cele șase categorii la care proiectele Zitec au fost premiate au fost completate de alte trei. Astfel, cele nouă secțiuni jurizate au fost: Web Reservation System, Travel Agency Website, Mobile Solutions, Newsletter Design, Facebook Applications, Facebook Fan Pages, Blogger Relations, Publishing, Others.

Gala de premiere a serviciilor online din turism face parte din eTravel Conference, eveniment care a adus în discuție subiecte precum promovarea și vânzarea produselor de turism pe internet, tendințele din turismul online, precum marketingul online, search marketing, social media și reputația online a brandurilor.