Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Antreprenori |
|

Proiect de 5.5 mil. lei pentru încurajarea antreprenoriatului, inițiat de Universitatea Politehnică și OTP Consulting România

Cele două instituții demarează un proiect de susținere a afacerilor antreprenoriale în valoare totală de peste 5.5 mil. lei.
incepi_afacerea.jpg

OTP Consulting România, companie membră a OTP Group, împreună cu Universitatea Politehnică din București, demarează un important proiect multiregional pentru a dezvolta  spiritul antreprenorial și a genera un număr sporit de afaceri în regiunile București-Ilfov și Sud-Vest Oltenia.

Proiectul “Antreprenor – idei de afaceri de succes și dezvoltarea antreprenoriatului în regiunile București-Ilfov și Sud-Vest Oltenia” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Proiectul reprezintă un parteneriat între cele două instituții și are o valoare totală de 5,580,988.05 RON.

Scopul este de a susține afacerile independente prin dezvoltarea  competenţelor antreprenoriale și manageriale și sprijinirea persoanelor cu vârste de peste 18 ani care doresc să inițieze o afacere în aceste regiuni. Totodată, proiectul urmărește îmbunătățirea adaptabilității – atât a întreprinderilor, în special a microîntreprinderilor și IMM-urilor, cât și a angajaților – la mediul economic în schimbare și la provocările globalizării.

Afacerile nou înființate vor determina crearea a minimum 80 de locuri de muncă noi, care vor fi menținute timp de cel puțin 6 luni de la finalizarea proiectului.

Grupul țintă cuprinde 400 de persoane care vor dezvolta  abilități  antreprenoriale, iar  40 de noi întreprinderi vor fi înființate în cadrul schemei „Sprijin pentru antreprenori”. Proiectul se înscrie în arealul obiectivelor Axei Prioritare 3.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii