Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Proiect „Autobuzul Scolar 2019”. În ce școală din București a lansat Gabriela Firea primul autobuz pentru elevi

Proiectul pilot „Autobuzul Școlar” a început de ieri în Capitală.  După ce Timișoara și Cluj – Napoca au pus la dispoziție autobuze pentru transportul copiilor la școală și de la școală spre casă pentru a decongestiona traficul, un proiect similar a fost implementat și în București.

Proiectul pilot „Autobuzul Scolar 2019”. În ce școală din București a fost lansat

„Am venit astăzi la școala 195 (Hamburg) din sectorul 3 – cea mai mare scoală din București și din tara, cu 2500 de elevi înscriși -, pentru a vedea cum se desfăsoară un proiect pe care l-am inițiat cu mult entuziasm, pentru elevi. Proiectul pilot “autobuzul scolar” a început de ieri, asa cum am promis, și vine atât în sprijinul părinților elevilor Școlii nr 195 cât și al fluidizării traficului din zonă, una dintre cele mai aglomerate din Capitală.

Asadar, elevii scolii 195 pot merge gratuit cu cele 11 autobuze Euro 6 Otokar, din cele 400 achizitionate anul trecut de Primaria Capitalei.

Sper ca acest proiect pilot sa se bucure de succes si, daca isi va dovedi utilitatea, il vom extinde și la alte scoli”,a scris Firea pe Facebook.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii