Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Programul WU Executive MBA Bucharest deschide sesiunea de înscrieri pentru anul 2020

WU Executive Academy, parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena, cea mai mare universitate de business din Europa, deschide sesiunea de înscrieri în programul WU Executive MBA Bucharest, desfășurat la București și Viena. Cursurile EMBA Bucharest vor începe în luna noiembrie 2020.
Executive MBA

Prezent pe piața românească din anul 2006, Executive MBA Bucharest se plasează în top 3 al celor mai apreciate programe de educație executivă din țară. Programul este recunoscut pentru calitatea profesorilor săi, care predau la unele dintre cele mai prestigioase universități din lume, cum ar fi IESE Business School din Spania sau Carlson School of Management din SUA.

„Pentru a avea succes în mediul de afaceri global, extrem de competitiv și dinamic al zilelor noastre, executivii trebuie să-și actualizeze în permanență cunoștințele, abilitățile și perspectivele. Executive MBA Bucharest a fost proiectat întocmai pentru acest scop. Programul oferă studenților un mediu educațional competitiv și multicultural în care aceștia vor dobândi cunoștinte aprofundate în toate ariile de business de interes, în același timp accentul fiind pus pe dezvoltarea competențelor necesare pentru adaptarea la tendințele, tehnologiile emergente și atingerea potențialului de lider în afaceri”, a declarat Phillip C. Nell, directorul academic al programului Executive MBA Bucharest.

Citește și: Care sunt job-urile viitorului și ce calități ar trebui să aibă noii lideri pentru a se adapta instabilității vremurilor actuale

Programul include trei module internaționale, două în Austria și unul în SUA, care oferă studenților posibilitatea de a aprofunda cunoștințele despre diferite contexte instituționale și de a interacționa cu manageri din diferite companii, aflate fie în perioade de tranziție, fie în faza de globalizare a business-ului. Cursurile se axează în proporție de peste 80% pe latura practică, prin studii de caz internaționale de actualitate, sesiuni de eLearning, prelegeri, simulări și discuții interactive între studenți, dar și cu alumni, prin organizarea de guest lectures.

Prezent pe piaţa românească din 2006, programul de Executive MBA ofertit de WU Executive Academy numără peste 300 de absolvenți până în prezent. Media de vârstă a studenţilor este de 36 de ani, cu 12 ani de experienţă în muncă, dintre care șase ani sunt de experienţă în management. Majoritatea acestora – 60% sunt angajaţi pe poziţii de middle management, 20% sunt antreprenori, în timp ce 20% fac parte din top management. Aproximativ 40% dintre studenţi îşi schimbă jobul în timpul programului, schimbarea incluzând avansarea în funcţie, în cadrul aceleiaşi companii. Conform unei cercetări Financial Times din 2018, în trei ani, venitul absolvenţilor de EMBA ai WU Executive Academy se mărește cu aproximativ 47%, ajungând la un salariu mediu de circa 4.000 de euro pe lună.

Executive MBA Bucharest se adresează managerilor cu o experiență de minim 5 ani și care au înregistrat un progres solid în carieră. Acesta include 14 module, desfășurate pe parcursul a 16 luni, în regim part-time, oferind cursanților posibilitatea de a-și continua activitatea profesională în timpul studiilor.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii