Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Programările pentru vaccinarea cu serul Pfizer/BioNTech se reiau de sâmbătă

Programarea pentru vaccinarea cu serul produs de Pfizer/BioNTech se reia sâmbătă, 27 februarie, iar în următoarele 20 de zile se vor putea imuniza încă 156.000 de persoane, informează News.ro. De la 1 martie se vor deschide 130 de cabinete noi de vaccinare.
vaccin coronavirus

„Începând de luni, 1 martie a.c., 130 de cabinete noi devin operaţionale pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech. 156.000 de persoane se vor putea vaccina în următoarele 20 de zile, în aceste cabinete. Capacitatea de vaccinare a fiecărui cabinet este de 60 de persoane pe zi”, a anunţat Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Sursa citată a precizat că programarea pentru vaccinare se va putea realiza începând de sâmbătă, 27 februarie şi se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani şi persoanele cu dizabilităţi, notează News.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii