Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Profitul operațional al Pro TV S.A. a fost cu 60% mai mic în 2012 decât în anul precedent

adrian-sarbu-1.jpg
Compania Pro TV S.A., parte a operatorului american de televiziune Central European Media Enterprises (CME), a înregistrat în 2012 venituri de 134 milioane de dolari, cu 15% mai mici decât în 2011. Profitul operațional înainte de depreciere și amortizare (OIBDA) s-a redus cu 60%.

Anul trecut, reducerea drastică a bugetelor de publicitate din cauza crizei economice a condus la scăderea veniturilor companiei Pro TV S.A., care operează canalele de televiziune Pro TV, Acasă TV, Acasă Gold, Pro Cinema, Sport.ro, MTV România, Pro TV International și PRO TV Chișinău Moldova.

Profitul operațional al companiei a fost de 10,15 milioane de dolari în 2012 față de 25,9 milioane de dolari în 2011, conform ultimului raport financiar publicat de CME. O cădere de aproape 60%. Veniturile s-au ridicat la 134 milioane de dolari, dar au fost mai reduse cu 15% față de anul precedent.

De asemenea, veniturile companiei americane CME au fost de 772,08 milioane de dolari, cu 10% mai mici. CME operează televiziuni în România, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Slovenia și Croația.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii