Cautare
, Contributor

Telecom |
|

Profitul operațional al GTS Telecom a crescut cu 12% anul trecut

Data_Center_GTS_Telecom_CEO_Razvan_Stoica_(1).JPG
Furnizorul de servicii de telecomunicații bazate pe infrastructură, GTS Telecom, parte a grupului GTS Central Europe, a înregistrat anul trecut o creștere de 12% a profitului operațional (EBITDA),la 5,68 milioane de euro, față de 2012, iar cifra de afaceri a companiei s-a menținut constantă, la 19,24 milioane de euro.

„Anul 2013 a fost marcat de o evoluție constantă și de o rentabilizare a afacerilor în România, pe o piață competitivă în ceea ce privește prețurile. Echipa GTS Telecom s-a concentrat pe creșterea calității tehnologiilor și serviciilor pe care le oferim, astfel încât avem un grad ridicat de retenție a portofoliului de clienți și am obținut o creștere importantă a profitabilității”, a declarat Răzvan Stoica (foto), Director General al GTS Telecom.

Numărul contractelor pentru servicii de colocare și de cloud de tip Infrastructura ca Serviciu (IaaS) furnizate de GTS Telecom în România a continuat să crească după ce compania a finalizat o investiție de peste 600.000 de euro în 2013. GTS Telecom și-a extins cu 25% suprafața centrului de date şi a implementat o nouă platformă dedicată de cloud în Bucureşti, cu cele mai noi tehnologii în domeniu, a mai anunțat compania

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii