Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Tech |
|

Profit record înregistrat de Big Tech

S&P 500 poate că a avut o săptămână dificilă, dar acțiunile marilor companii de tehnologie americane au crescut după o nouă rundă de câștiguri publicate.
Bursa

Apple, Alphabet (Google) și Microsoft au depășit cu mult așteptările, dezvăluind creșteri enorme ale veniturilor în ultimele lor trimestre fiscale. De asemenea, Facebook a depășit așteptările, chiar dacă a avertizat asupra unei iminente încetiniri.

„Deși nu a fost un an liniștit pentru acțiunile din sectorul de tehnologie, acestea sunt un motor cheie al performanței superioare a acțiunilor americane și reprezintă aproximativ 25% din indicele S&P 500. Din acest motiv, cred că aceste rezultate justifică pe deplin evaluările lor premium”, declară analistului eToro, Adam Vettese.

Companiile sunt pe drumul cel bun pentru a-și îndeplini așteptările de creștere cu +25% a veniturilor și +40% a profiturilor pentru întregul an, cu marje de profit aproape duble față de media S&P 500, în timp ce bilanțurile lor solide permit creșterea dividendelor și răscumpărările de acțiuni, mai adaugă Vettese.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii