Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

Profit operațional mai mare cu 21% pentru Thomson Reuters Corp

Thomson Reuters Corp, compania americană care deține agenția de știri Reuters, a declarat că veniturile sale din al treilea trimestru au crescut.  
Thomson Reuters News

Agenția de știri a declarat că rezultatele ultimului trimestru i-au crescut încrederea pentru prognoza financiară pe tot parcursul anului, dar susține că evoluția pandemiei ar putea perturba acest lucru. Thomson Reuters Corp a aplicat reduceri de costuri și și-a îmbunătățit fluxul de numerar în 2020, a mai informat Reuters.

Astfel, veniturile sale trimestriale au crescut cu 2% până la 1,44 miliarde de dolari, în timp ce profitul operațional a crescut cu 21% la 318 milioane de dolari.

„Sunt foarte încântat să raportez că piețele și afacerile noastre continuă să se dovedească rezistente în fața unui macro-mediu mai provocator”, a spus directorul executiv Steve Hasker.

Potrivit companiei, câștigurile ajustate înainte de dobânzi, impozite, amortizare și amortizare (EBITDA) au crescut cu 42% în al treilea trimestru, ca urmare a veniturilor mai mari și a unui program de reducere a costurilor de 100 de milioane de dolari legat de pandemie.

Directorul financiar Michael Eastwood a declarat într-un interviu că Thomson Reuters încă evaluează obiectivele de achiziție și ar putea anunța un acord în acest an sau la începutul anului 2021.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii