Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

PROFI ajunge la 242 de magazine

PROFI a mai inaugurat în această săptămână două magazine la Târgovişte şi Floreşti, reţeaua ajungând să numere 242 de unităţi în întreaga ţară.
Cumparaturi-nebune-in-supermarket.jpg

Noul magazin din Târgovişte este în format City şi se întinde pe o suprafaţă totală de 383 metri pătraţi. Este primul PROFI City din Târgovişte, însă în localitate mai funcţionează două magazine PROFI standard.

În judeţul Dâmboviţa sunt în total cinci unităţi PROFI în acest moment. Prin această nouă inaugurare, PROFI ajunge să numere la nivel naţional 32 de magazine în format City.

Tot în cursul săptămânii trecute, a fost inaugurat cel de-al doilea magazin PROFI din Floreşti, construit în conceptul stand alone. Potrivit companiei, acesta va funcţiona în format standard, fiind al doilea magazin din localitate. Suprafaţa totală este de 565 metri pătraţi.

După Bucureşti, unde sunt 26 de magazine PROFI, Clujul este judeţul cu cele mai multe unităţi (24), dintre care 16 sunt în format standard iar celelalte, în format City, ceea ce face ca, şi din perspectiva acestui format, Clujul să ocupe locul al doilea în cadrul reţelei.

Cu 242 de magazine prezente în 118 localităţi din 40 de judeţe şi peste 5.500 de angajaţi, PROFI este cel de-al doilea mare retailer modern din România.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii