Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Profesorul Alexandru Rafila, Președintele Societății Române de Microbiologie: sunt uimit de scăderea cazurilor de Covid-19, deși sunt mai mulți oameni pe străzi

Profesorul Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a declarat că nu își poate explica o evoluție neașteptată a coronavirusului: numărul de noi cazuri de Covid-19 a scăzut, deși numărul românilor care au ieșit din izolare a crescut.
Daily life of elderly people in Romania under coronavirus lockdown

“Am discutat mult că suntem într-o zonă de platou și aveam 300-350 de cazuri în medie pe zi. S-a întâmplat un fenomen – sunt bucuros că s-a întâmplat, dar încă nu știu care e cauza – de patru zile suntem într-o scădere sensibilă a numărului de cazuri și avem o medie de 200 pe zi. Nu s-a întâmplat deloc sau poate a fost vreo excepție de vreo zi în care s-a testat mai puțin. Dar nu am avut niciodată serie de patru zile cu medie de 200 de cazuri. Vedem dacă e o întâmplare sau acest trend se menține. Sunt oarecum surprins de această evoluție, că în ultima perioadă lumea a fost mai prezentă pe străzi. Sunt curios ce va fi în perioada următoare”, a declarat Rafila la postul B1.

Sursa foto: Profimedia

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii