Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

FreeWheelVoice |
|

Produsele personalizate, cheia dezvoltării

Apetitul pieței pentru tot ce înseamnă vehicule electrice a crescut semnificativ de la an la an, așa încât, în prezent această industrie întruchipează o reală scenă a competitivității.
BV Freewheel - Alexandru Drăgoiu

Alexandru Drăgoiu – CEO FreeWheel Romania & E-Boda

Într-un astfel de mediu tot mai efervescent, oficialii FreeWheel au ales să-și pună amprenta în piață mizând pe un portofoliu format din produse și servicii personalizate, FreeWheel este primul brand din România care oferă un plan de asigurare pentru utilizatorii de vehicule electrice, trotinete electrice și hoverboard-uri.

Care este povestea business-ului FreeWheel?

Povestea business-ului a început în 2015 când primele produse de micro-mobilitate urbană au început să apară cu timiditate. Sunt un fan Tesla, Elon Musk și al viitorului electric, așa ca am știut de la bun inceput că trebuie sa avem o linie de business care să se ocupe de vehicule electrice. Așa că am decis să lansăm un brand nou, fresh, care să cuprindă esența acestei noi ere. FreeWheel ni s-a părut tuturor numele perfect, pentru ca transmite libertate, mișcare, tinerețe etc.

Care sunt valorile după care funcționează compania dumneavoastră?

Inovare, diversitate în modele și tipuri de produse și nu în ultimul rând, suntem o companie orientată catre consumatori si nevoile acestora.

Ce inovații aduce FreeWheel în acest an? Care considerați că sunt punctele forte ale business-ului care aduc plus-valoare în piață?

Freewheel este primul brand din România care oferă un plan de asigurare pentru utilizatorii de vehicule electrice, trotinete electrice și hoverboard-uri!

Punem preț pe siguranța clienților nostri și oferim nu una, ci două asigurări distincte, ce vor proteja atât utilizatorul, în fața unei situații neprevăzute, cât și pe trecători sau persoanele terțe.

FreeWheel nu oferă doar un produs, ci un pachet complet care să aducă satisfacție, bucurie, emoție, sentimentul de libertate, dar nu în ultimul rând siguranță. Toate acestea iau contur odată cu Asigurarea de „Răspundere Civilă față de ter ți” ce se activează în cazul in care se produc daune materiale și/sau vătămări corporale terților, în timpul utilizării trotinetei și/sau hoverboard-ului; precum și Asigurarea Personală de accidente, prin care utilizatorul este protejat pentru posibile vătămări corporale pe care le-ar putea suferi în timpul utilizării trotinetei și/sau hoverboardului pe care tocmai l-a achiziționat.

Cât durează obținerea unei asigurări? Care sunt costurile (orientative sau exacte) acesteia și pe ce perioadă se încheie asigurarea?

Procesul de obținere a pachetului de asigurări este foarte facil. Începând cu luna iulie, persoanele ce și-au achiziționat o trotinetă sau un hoverboard marca FreeWheel/LexGo se pot înscrie pe site-ul asigurare.freewheel.ro, completând formularul în doar patru pași simpli. Apoi, mai rămâne doar să îți verifici mail-ul și asigurarea este deja in inbox.

În zona de costuri, până în data de 31 octombrie asigurările sunt oferite GRATUIT.

Pentru Asigurarea de „Răspundere Civilă față de terți” acoperirea este valabilă oriunde pe teritoriul României, în limita sumelor 15.000 RON/eveniment și 45.000 RON/agregat anual. Indemnizațiile de despăgubire pentru Asigurarea Personală de accidente sunt fixe și oferite în funcție de gravitatea vătămărilor, începând cu 3000 lei până la 4500 lei.

Asigurarea se poate achiziționa și ulterior, după trecerea unei perioade de timp de la cumpărarea vehiculului electric/ieșirea acestuia din garanție etc?

Asigurarea este oferită GRATUIT oricărei persoane ce își achiziționează un vehicul electric FreeWheel în perioada Iulie – Octombrie 2021 și completează formularul de pe site-ul asigurare.freewheel.ro în aceeași perioadă.

Încheiem interviul cu o întrebare mai soft: ce vă motivează să vă treziți în fiecare dimineață să faceți business în România?

Este țara mea și cred cu tărie că fiecare din noi nu se naște întâmplător într-un anume loc. Toată familia mea a emigrat în USA, eu sunt singurul rămas aici. Am destui prieteni străini care sunt convinși că România e cel mai cool loc de pe planetă, mi se pare că au mare dreptate.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii