Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

Produsele de cosmetică medicală Dr. Kleanthous lansate în România

Produsele de cosmetică medicală Dr. Kleanthous au fost lansate oficial în România, în cadrul unui eveniment special, în prezența lui Elke Henz - CEO al companiei Dr. Kleanthous.
Dr. Kleanthous (1)

Dr. Kleanthous este un brand recunoscut pe plan internațional datorită inovației aduse în domeniul esteticii. Prin cercetările de peste 20 de ani, realizate de către Dr. Panaijotis Kleanthous, au fost introduse în cosmetică, în premieră, moleculele de albumină denumite molecule de suport celular.

Până în jurul vârstei  de 25 de ani, moleculele de suport se găsesc în cantitate suficientă în celulele noastre însă, odată cu înaintarea în vârstă, numărul lor scade, la fel şi schimbul de informaţii din interiorul celulelor şi dintre acestea. Acest schimb de informaţii este extrem de important pentru menţinerea funcţiilor celulei şi pentru o creştere echilibrată a lor. Principiul Dr. Kleanthous, care stă la baza tratamentelor sale, se bazează pe continua îmbunătăţire a structurii tenului cu ajutorul moleculelor de suport celular.

Aceste molecule regenerează funcțiile tenului, asigurându-i acestuia un scut veritabil împotriva îmbătrânirii, prin reprogramarea structurii intracelulare, prin îmbunătățirea sistemului de comunicare intracelular sau prin protecția față de radicalii liberi. De asemeni, moleculele de suport celular inițializează sinteza de colagen și sporesc capacitatea de menținere a nivelului de hidratare.

Elke Henz, CEO Dr. Kleanthous

 

Tratamentele Dr. Kleanthous  sunt aplicate cu ajutorul dispozitivului cu ultrasunete Sonostar Matrix, fiind primul aparat cosmetic cu ultrasunete și tehnologie LED de înaltă performanță care generează frecvențe luminoase speciale pentru aplicațiile cosmetice. Lumina spectrală și ultrasunetul cu regim modulat se combină diferit în funcție de tratamentele personalizate, fiind posibilă realizarea a peste 22 de programe.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii