Cautare
, Contributor

Evenimente |
|

Produse din gama Martinel Mortadella, retrase de la comercializare

Compania The Family Butchers retrage de la comercializare produsele Martinel Mortadella 90g cu termenul de valabilitate până la data de 5 iulie 2021 inclusiv si Martinel Mortadella din carne de pasăre 90g cu valabilitate până la data de 1 iulie 2021.
martinel

Motivul: s-au depistat cantități foarte mici de praf de metal, se arată într-o postare pe site-ul Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Cu toate acestea, compania precizează că nu există niciun pericol pentru sănătatea consumatorilor, deoarece cerințele de calitate pentru toate produsele salamuri pentru copii din sortimentul Martinel sunt extrem de stricte.

„Noi verificăm în mod regulat toate etapele de lucru din producție. În cadrul controalelor noastre am constatat actualmente că, la câteva produse Martinel, s-a ajuns la deprecieri. Astfel, nu putem exclude faptul că, din cauza unei defecțiuni la mașini, au ajuns pe câteva produse cantități foarte mici de praf de metal. Evident, am dispus imediat verificarea de către experți independenți, care ne-au confirmat că nu există niciun pericol pentru sănătate”, au precizat reprezentanții companiei.

În acest context, aceștia au decis, totuși, din responsabilitate socială corporativă, să retragă preventiv produsele în cauză din comerț și să ofere consumatorilor posibilitatea unui schimb.

Produsele se regăsesc în magazinele Auchan, Mega Image, Selgros, Kaufland, Cora și Carrefour, loturile având date din 22, 25 și 28 iunie 2021.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii