Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Produse de 90.000 euro de la Elis Pavaje pentru construcţia Sălii Polivalente din Cluj

Compania Elis Pavaje, unul dintre jucătorii importanţi de pe piaţa pavajelor din România, a furnizat pavaje şi borduri în valoare totală de 90.000 de euro pentru construcţia Sălii Polivalente din Cluj.
elis pavaje cluj

Lucrările de execuţie sunt realizate de compania CON – A Sibiu.

Sala Polivalentă din Cluj, cea mai modernă din România, a fost finalizată după apropare patru ani de la demararea proiectului. Realizată în urma unei investiţii de 70 milioane de lei, construcţia este o sală multifunctională dedicată sportului şi divertismentului, cu o suprafaţă de 40.000 mp construiţi.

Produsele livrate de compania Elis Pavaje sunt destinate amenajării exterioare a sălii şi vor fi utilizate pe o suprafaţă de circa 7.190 mp.

„Ne bucurăm că am putut contribui la realizarea celei mai noi şi moderne săli polivalente din România, un proiect amplu şi important pentru dezvoltarea sportului şi a divertismentului la nivelul Clujului şi a întregii ţări. Prin calitatea şi aspectul estetic, modelele de pavaj Elis Pavaje întregesc arhitectura modernă a proiectului, reflectă standardele de înaltă calitate şi totodată creează un spaţiu plăcut pentru clujeni şi vizitatori”, a declarat Emil Goţa, Director General Elis Pavaje.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii