FacebookTwitterLinkedIn

Platforma ProductLead a fost evaluată și analizată în ceea ce privește capabilitatea, expertiza și portofoliul de cazuri de succes, demonstrând faptul că paradigma de Creative as a Service este un ingredient cheie pentru scalarea și maximizarea ROI pentru proiecte de marketing digital. Generarea automată și controlată de zeci / sute de elemente creative bazate pe șabloane pre-existente sau personalizabile, conferă echipelor de marketing puterea experimentării instante și a testării ideilor.

„Momentul în care am devenit Partener Facebook a confirmat eforturile excepționale făcute în ultimii doi ani, expertiza echipei ProductLead în această industrie și nivelul avansat al serviciilor noastre. Construim tehnologie de ultimă oră, care ajută branduri globale să cheltuiască eficient bugetele de marketing. Comerțul prin mediile sociale poate fi de succes dacă brandurile se concentrează să ofere valoare clientului final pe întregul parcurs al experienței de cumpărare. Prin câștigarea statutului de Partener Facebook, vom putea continua să sprijinim echipele de marketing oriunde în lume”, susține Mihai Bocai, CEO ProductLead.

Beneficiile parteneriatului cu Facebook vor permite companiei ProductLead să se dedice în continuare misiunii sale de a crea soluții valoroase și de a își aduce contribuția la creșterea pieței de Social Commerce. Startup-ul se va număra de acum încolo printre primii care vor afla cele mai noi elemente tehnice, ceea ce îi va ajuta să-și îndrume clienții spre excelență în social media, un mediu într-o continuă schimbare.

În acest proces de certificare ca Partener Facebook, echipa ProductLead a putut beneficia și de ajutorul investitorului său, Sparking Capital. Mentoratul oferit a dus la optimizarea modelului de business, la consolidarea planului tehnic și la scoaterea în evidență a oportunităților de valoare.

„Acest parteneriat recunoaște eforturile susținute din ultimii doi ani ale unei echipe pasionate, inovative, talentate și cu intelegere profundă a industriei. Platforma ProductLead explorează comunicarea personalizată cu clienții, în timp real, la scară largă, folosindu-se de tehnologie pentru a crea un efect exponențial în urma căruia cheltuielile și timpul de execuție sunt drastic reduse. Suntem mândri să fim primii investitori în ProductLead și vom continua să-i susținem de-a lungul parcursului lor spre a deveni un jucător global al industriei de mar-tech”, afirmă Vlad Panait, partener general al Sparking Capital.