Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Producția bicicletei Balkan, produsă în perioada comunistă, va fi reluată

O companie din Bulgaria a reluat producția bicicletelor Balkan, produse la scară larga în anii '70 - '80, cu peste un milion de exemplare fabricate și vândute pe timpul perioadei comuniste, informează ZF.
bicicleta

Bicicletele Balkan, fabricate de producătorul original – Balkanvelo, vor fi puse în vânzare începând cu luna martie.

Deși noile biciclete sunt replici ale celor din timpul comunismului, acestea beneficiază de un număr mare de îmbunătăţiri.

TOPUL CELOR MAI COOL BRANDURI LA CATEGORIA „TRANSPORTATION – BICICLETE”

Noua bicicletă va fi disponibilă în două variante, clasic şi confort. Modelul clasic se aseamănă foarte mult cu bicicletele produse înainte de anii ’90, în timp ce modelul confort va fi varianta adaptată vremurilor noastre, dispunând de mai multe viteze şi alte componente produse de branduri internaționale.

O situație asemănătoare a avut loc și în România când brandul Pegas a fost relansat, cu livrări totale de peste 5.000 de unităţi până aproape de finalul lui 2015.

IULIAN STANCIU A PRELUAT CONTROLUL PRODUCĂTORULUI DE BICICLETE PEGAS

Distribuitorul IT&C NOD, deţinut de Iulian Stanciu, CEO al grupului eMAG, a anunţat în octombrie că a preluat controlul producătorului de biciclete Atelierele Pegas. Acesta și-a propus ca în următorii trei ani să crească de zece ori producţia şi să deschidă o fabrică unde să ajungă la minim 100.000 de biciclete pe an în cinci ani.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii