Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Producătorul Tuborg își extinde portofoliul prin adăugarea berii Weihenstephaner Hefe WeissBier

Începând cu luna iunie, URBB își extinde portofoliul prin adăugarea berii Weihenstephaner Hefe WeissBier, fabricată în cea mai veche berărie activă din lume, Bayerische Staatsbrauerei Weihenstephan sau Berăria de Stat Bavareză Weihenstephan.
bere-pahar.jpg

Weihenstephaner Hefe WeissBier

Weihenstephaner Hefe WeissBier este o bere de grâu nefiltrată, galben-aurie, cu note de scorțișoară. Aceasta are un conținut de alcool de 5.4% și este distribuit atât în rețelele de magazine, cât și în horeca, în variantele de sticlă nereturnabilă de 0.33 l și butoaie de 30 l, pentru horeca.

Un sfert dintre români consumă alcool într-o zi obișnuită

„Mă bucur că în anul în care se împlinesc exact 500 de ani de la apariția Legii Bavareze a Purității Berii, extindem portofoliul URBB cu exact acea bere care este fabricată în locul unde această lege a fost promulgată”, a declarat Shachar Shaine, Preşedinte al URBB.

Beraria Weihenstephan, aflată sub tutela statului federal bavarez, este patrimoniu de stat, un adevarat simbol al culturii și istoriei bavareze. Primele dovezi indică începutul producției de bere încă din anul 768, în timp ce berăria a fost fondată oficial de călugării benedictini din Freising în 1040. Aceasta este cea mai veche berărie încă activă din lume.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii