FacebookTwitterLinkedIn

Cu o experiență îndelungată în domeniu, de la înființarea sa în 1994, cu o creștere continuă și concentrare pe inovație, Alpin 57 Lux se numără printre jucătorii tradiționali recunoscuți în segmentele de înghețată, produse congelate și de patiserie.

„ (…)Am multe planuri să continui transformarea, precum și energie și determinare pentru acest nou capitol. Cred că trebuie să ne valorificăm punctele forte pe care le avem ca producător român cu tradiție de lungă durată, dar să și avem curajul să inovăm în permanență, în acest domeniu plin de viață și efervescență”, declară Mihaela Cuturescu, CEO Alpin 57 Lux parte a grupului de companii Food Union.

Mihaela Cuturescu are o experiență de peste 15 ani în corporate finance, cu expertiză semnificativă în procese specifice ciclului tranzacțiilor, de la inițiere până la implementare, în România. În ultimii 10 ani, aceasta a fost Manager Transaction Advisory Services la EY (Ernst&Young) România.

În 2016, an în care Alpin 57 Lux a fost preluată de trustul Food Union, Mihaela a devenit CFO în cadrul companiei.

Alpin 57 Lux are peste 500 de angajați și produce peste 100 de sortimente de produse, sub 10 branduri, printre care cele mai populare sunt înghețata premium Transalpina și brandul de înghețată Fulg de Nea. Din 2001, Alpin 57 Lux a început producția și distributia unei game variate de produse de patiserie și brutărie, care împreună cu legumele congelate cumulează aproximativ 20% din vânzările totale ale lui Alpin 57 Lux.

Alpin 57 Lux își desfășoară activitatea în fabrica din Sebeș, județul Alba. Din 2016, Alpin 57 Lux face parte din grupul internațional Food Union Group, jucător european important în industria de înghețată și produse lactate. Fondatorul Alpin57Lux, Ioan Istrate, rămâne în companie, în calitate de membru non executiv în Consiliul de Administrație.