Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Producătorul Schwab Agro Prod primește 21 milioane de lei de la EximBank

Una dintre cele mai mari companii cu profil agricol din județul Satu Mare, Schwab Agro Prod a primit suma de 21 milioane de lei de la EximBank.
Friendly,Handshake,,Two,Farmers,Shaking,Hands,Against,The,Background,Of

Sprijinul financiar primit face parte din cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19 pe care instituția bancară o implementează în urma mandatului special primit din partea Statului român, notează platforma agrofood.ro.

„Fondurile acordate Schwab Agro Prod, în cadrul programului financiar de susținere a companiilor mari și a IMM-urilor cu cifra de afaceri de peste 20 milioane de lei raportată în 2019, sunt destinate finanțării activității curente a companiei”, se menționează într-un comunicat al instituției.

Schwab Agro Prod a fost înființată în anul 2004, iar în prezent exploatează 3.000 de hectare de teren agricol, în zona Ardud, cu 40% culturi de toamnă (grâu și rapiță) și restul culturi de primăvară (soia, floarea-soarelui și porumb).

În perioada 2008 – 2009, compania a înființat plantații de viță-de-vie pe o suprafață de 205 de hectare de teren în zona Rătești (județul Satu Mare).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii