Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Industrie |
|

Producătorul local de profile industriale din aluminiu Delta Aluminiu atrage o finanțare de 20 milioane de lei

Producătorul local de profile industriale și sisteme din aluminiu,  Delta Aluminiu,  a atras o finanțare în valoare de 20 de milioane de lei din partea CEC Bank, cu garanție EximBank,  în cadrul schemei de ajutor de stat COVID 19.  
CEC Bank

Potrivit datelor INS, în primele opt luni din 2021, volumul lucrărilor de construcții rezidențiale a crescut cu 20% față de perioada similară a anului trecut.

“Delta Aluminiu este o afacere locală care a crescut de la zero pe piața din România, ajungând al doilea cel mai mare producător de profile de aluminiu din țară. Produsele noastre,  exportate cu precădere în Olanda, Germania, Canada, Mare Britanie și Polonia  – acoperă kilometri  cu sere și panouri fotovoltaice, hale industriale și birouri. Am dezvoltat o fabrică modernă în Slatina, cu dotări de ultimă oră și avem un impact important în economia locală, cu peste 350 de angajați. CEC Bank ne este alături de mulți ani, fiind și partenerul care ne-a ajutat să finanțăm investițiile de extindere și modernizare a fabricii, în 2014”, a declarat Serhan Umut Yazici, CEO în cadrul Delta Aluminiu.

Delta Aluminiu a fost fondată în 2006. Compania are o capacitate de producție de 20.000 de tone pe an, operând o fabrică de profil în Slatina, cu peste 350 de angajați. Anul trecut, compania a avut o cifră de afaceri netă de 144,5 milioane lei și profit net de 3,85 milioane de lei.

Pe lângă piața internă, 85% din producția companiei este exportată, ajungând în țări precum Germania, Olanda, Canada, Belgia, Polonia și Marea Britanie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii