Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Producătorul de sateliți SES a semnat noi contracte multianuale cu televiziuni publice din Europa în valoare de 66 milioane de euro

SES a anunțat semnarea mai multor contracte multianuale pentru capacitate pe satelit cu o serie de televiziuni publice din Europa, în valoare de peste 66 milioane de euro, informează Media Expres.  
SES

Milioane de gospodării din Europa echipate cu televiziune prin satelit vor putea continua astfel să vizioneze conținut SD și HD livrat cu cea mai înaltă fiabilitate. Printre companiile de media care au semnat înțelegeri cu SES se numără ARD și ZDF în Germania, BBC în Marea Britanie, BVN în Olanda, precum și TV5Monde și France 24 în Franța, prin partenerul Globecast, notează Media Expres

În condițiile în care aproape întreaga populație globală a fost afectată într-un fel sau altul de restricțiile impuse de pandemia COVID-19, radiodifuzorii au înregistrat o creștere rapidă a audienței, pe toate categoriile de vârstă, programele televiziunilor lineare fiind urmărite pentru informații despre pandemie din știri oficiale și de încredere, se arată în comunicat.

Companiile media europene exploatează sateliții SES de pe pozițiile orbitale 19,2O Est și 28,2O Est pentru a transmite semnalul TV în peste 89 milioane de gospodării.

„Furnizarea de programe TV cu informații de încredere și divertisment de calitate este foarte importantă în perioade de criză. Suntem încântați să-i ajutăm pe ARD, ZDF, BBC, TV5Monde, France 24 și BVN – unii dintre cele mai mari radiodifuzori europeni – să ajungă la cât mai mulți oameni prin serviciile lor”, a declarat Steve Collar, CEO SES.

La nivel global, SES transmite peste 8.200 de canale de televizune și video și acoperă peste 367 milioane de gospodării, oferind servicii media administrate pentru conținut liniar și non-liniar. Televiziunea publică din România și PRO TV folosesc în mod tradiționial sateliții SES pentru transmisia programelor lor.

Compania SES este listată la bursele de la Paris și Luxembourg (Semn: SESG).

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii