Cautare
, Contributor

Bani și Investiţii |
|

Producătorul de preparate din carne, Sergiana, își dublează capacitatea de producție din ferma de porci

Pentru anul acesta, producătorul de preparate din carne Sergiana, din județul Brașov, anunță că va ajunge la o producție anuală de 102.000 de capete de porci, dublu comparativ cu nivelul din 2018.
shutterstock_1024065265

Astfel, reprezentanții companiei au recunoscut faptul că vor continua investițiile la unitatea de producție din Poiana Mărului, iar focusul se va îndrepta și către divizia de retail.

„Dinamica lui 2020 a fost una ridicată, accentuată de necesitatea de reorganizare a activității în toate sectoarele și chiar în repetate rânduri. Cu toate acestea, am rămas concentrați pe obiectivele stabilite”, au punctat reprezentanții Sergiana.

În ceea ce privește comerțul tradițional, divizia de retail țintește pragul de 60 de unități, iar toate premizele arată că acest nivel va fi atins prin inaugurarea unui nou magazin în Brașov. Proiectul vizează una dintre zonele de dezvoltare a orașului, profilul fiind mixt, alimentar și de uz gozpodaresc. Aceasta va fi a optsprezecea Prăvălie Sergiana din Brașov.

La finalul anului 2020, Sergiana a intrat și pe zona de comerț online și a lansat Prăvălia Online. De asemenea, tranziția de la divizia de retail, la restaurante, a reprezentat și debutul serviciului de livrări Sdelivery. Potrivit reprezentanților companiei, acestea sunt proiectele care, în acest an vor beneficia de  consolidare pe toate palierele, de la infrastructură, la ofertă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii