Cautare
, Contributor

Antreprenori |
|

Producătorul de mezeluri Cris-Tim, debut pe piaţa lactatelor

cris_tim.jpg
Unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din România se lansează și pe piața lactatelor. Produsele, realizate într-o fermă proprie, din județul Prahova vor fi comercializate în rețeaua proprie de magazine și în unele hypermarketuri.

Cris-Tim, unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din România va debuta în curând și pe piața lactatelor. Compania controlată de antreprenorul local Radu Timiș va comercializa produse din producția proprie. Cris-Tim a construit în localitatea Boldeşti-Scăeni, judeţul Prahova o fermă cu aproximativ 600 de bovine. Noua gamă de produse include lapte proaspăt, lapte bătut, iaurt, sana şi smântână, comercializate în reţeaua de magazine Cris-Tim şi unele hipermarketuri.

În 2012, compania a investit aproximativ 700.000 de euro într-un grajd şi 150.000 de euro în tehnologie.

În vara anului trecut, Cris-Tim a lansat Vitality, o gamă de mezeluri fără conservanți și coloranți artificiali.  “Acest lucru s-a concretizat în urma investițiilor în cercetare și tehnologie, care, doar în ultimii trei ani, s-au ridicat la peste 24 de milioane de euro”, preciza la acea vreme compania.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii