Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Producătorul de mezeluri „Ana şi Cornel” inaugurează 10 noi magazine în 2015

Compania „Ana şi Cornel” îşi extinde reţeaua de magazine proprii prin inaugurarea a zece noi unităţi în Moldova şi Muntenia în acest an.
ana si cornel

Brandul are o tradiție de peste 20 de ani, situându-se constant în primele trei locuri din topul celor mai importante companii producătoare de mezeluri din România. Vasta experienţă de piaţă dobândită conduce la respectarea celor mai înalte standarde de management şi calitate.

Primele trei puncte de vânzare au fost deja deschise în Bucureşti (Piaţa Râmnicul Sărat), Tomeşti şi Cernavodă, iar până la finalul anului, compania are în plan inaugurarea a şapte noi locaţii în Moldova şi Muntenia.

„Ne dorim să fim recunoscuţi ca un brand ale cărui magazine sunt specializate în vânzarea produselor de carne.  Este important pentru noi să menţinem un raport corect calitate – preţ şi să ne poziţionăm pe piaţă ca o companie recunoscută pentru calitatea serviciilor şi produselor oferite. Siguranţa alimentară va fi preocuparea noastră principală în tot ceea ce realizăm”, a declarat Carmina Paraschiv, director general „Ana şi Cornel”.

„Ana şi Cornel” este o companie românească cu activitate în domeniul producţiei de preparate din carne, având o capacitate de peste 20.000 tone pe an şi peste 800 de angajaţi. Produsele companiei sunt comercializate într-o reţea de 100 de magazine proprii, cu distribuţie naţională asigurată către hipermarketuri pentru a satisface cei peste 3000 de clienţi proprii. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii