Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Producătorul de medicamente Zentiva România donează spitalelor 3.600 de litri de gel pentru mâini

Producătorul de medicamente generice Zentiva România va dona 3.600 litri de dezinfectanţi (gel pentru mâini) unităţilor medicale publice, spitale şi cabinete medicale, această cantitate adăugându-se celor peste 130.000 de echipamente de protecţie distribuite către mai mult de 200 spitale şi cabinete medicale individuale, informează Agerpres.
Zentiva

“Compania şi-a adaptat producţia şi a dezvoltat un proiect special pentru a putea realiza în mod excepţional lotul de igienizanţi de mâini. Astfel, în timpul record de 4 săptămâni, trecând prin etapele de testare, adaptare a liniei de producţie, aprobări şi finalizarea producţiei, cei 3.600 litri de dezinfectant au plecat cu titlu de donaţie pentru a ajuta medicii şi asistentele să se protejeze. Până la finalul lunii aprilie au fost donate următoarele tipuri de materiale: măşti, mănuşi de unică folosinţă, botoşi, viziere, capeline, combinezoane, covoraşe şi soluţie biocidă. Aceste materiale au fost distribuite în spitale, beneficiind de ele peste 7.200 de cadre medicale din linia întâi”, susţine compania, într-un comunicat de presă, transmis AGERPRES.

Zentiva România este parte a Grupului european Zentiva, unul dintre cei mai importanţi producători de medicamente generice din Europa.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii