Cautare
, Staff

Sănătate |
|

Producătorul de medicamente generice Zentiva devine companie independentă, după finalizarea procesului de separare față de Sanofi

Începând de astăzi, producătorul de medicamente generice Zentiva devine o companie independentă, ca urmare a finalizării procesului de separare față de Sanofi, fostul său acționar majoritar.
Zentiva

Patrick Aghanian, directorul general al grupului Zentiva, consideră că separarea aduce noi oportunități pentru organizație și clienții săi, transformând compania într-una mai rapidă, mai flexibilă și mai agilă.

„Istoria Zentiva începe în urmă cu 530 de ani, odată cu deschiderea farmaciei Black Eagle, o mică afacere de familie care deservea locuitorii orașului Praga. Suntem mândri de istoria noastră și ne uităm în viitor cu misiunea de a ne construi și extinde prezența într-un mod relevant în domeniul medicamentelor generice și OTC din Europa. Această moștenire ne susține dorința de a rămâne o companie care pune pe primul loc pacienții. În același timp ne oferă reperele pentru prioritățile viitoare, în efortul de a îmbunătăți serviciile medicale printr-o abordare mai personalizată. Credem că serviciile medicale constituie un drept și nu un privilegiu și că soluțiile terapeutice trebuie să fie accesibile unui număr cât mai mare de pacienți”, a spus Aghanian.

Zentiva are peste 2.500 de angajați în Europa și două fabrici de producție, în Praga și la București.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii