Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Producătorul de medicamente Eli Lilly a solicitat autorizarea de urgenţă în SUA a monoterapiei sale cu anticorpi pentru tratarea Covid-19

Compania farmaceutică Eli Lilly a solicitat miercuri autorităţii de reglementare în domeniul sănătăţii din SUA să autorizeze în procedură de urgenţă monoterapia sa cu anticorpi pentru tratarea COVID-19, intenţionând că solicite luna viitoare o aprobare similară pentru o terapie combinată, cu două dintre medicamentele sale cu anticorpi, informează News.ro, conform Reuters.
 aboneaza-te
coronavirus

Producătorul de medicamente Eli Lilly a anunţat miercuri date pozitive ale unui studiu clinic de fază medie referitor la o terapie combinată cu anticorpi, care a ajutat la reducerea perioadelor de spitalizare şi a vizitelor la urgenţă ale pacienţilor cu Covid-19.

Datele corespund rezultatelor unui studiu clinic din septembrie, la care a fost testat un tratament unic cu anticorpi numit LY-CoV555.

Mai mulţi producători de medicamente testează tratamente cu anticorpi pentru pacienţii cu Covid-19, obiectivul fiind prevenirea progresiei simptomelor, notează News.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii