Cautare
, Contributor

Industrie |
|

Producătorul de înghețată TOPGEL România achiziționează Secret Prod SRL

Producătorul român de înghețată TOPGEL anunță achiziția în proporție de 100% a Secret Prod SRL din Brăila.
TopGel2

Odată cu această achiziție, TOPGEL își consolidează poziționarea pe piață, prin prezența în toată zona de S-E a țării în județele Brăila, Galați, Constanța, Vaslui, Călărași, Ialomița, Argeș, Prahova, Vrancea, susțin reprezentanții producătorului de înghețată.

„Strategia de business TOPGEL a fost și este în continuare orientată către dezvoltare continuă și către consolidarea punctelor de distribuție, a rețelei de clienți și a calității produselor pe care le producem, adăugând totodată noi arome în portofoliu, în baza preferințelor consumatorilor. Avem o istorie de 27 de ani pe piață, suntem producătorul român de înghețată care nu face compromisuri, aceasta fiind una dintre valorile noastre de bază. Tocmai pentru că ne dorim să fim și mai aproape de consumatorii noștri, să le facem produsele TOPGEL din ce în ce mai accesibile în proximitatea lor, atât în ceea ce privește produse de înghețată cât și produsele de patiserie, mizăm tot mai mult pe o strategie de extindere la nivel național”, a punctat Bianca Popa, Director de Marketing TOPGEL.

Secret Prod SRL deține o cotă de piață de 3%, a fost înființată în anul 1994, având ca obiect de activitate producția și distribuția de înghețată. Compania deține un parc de 4.000 de congelatoare distribuite zonal și colaborează cu 5000 de clienți prezenți în zona de S-E a țării, în apoximativ 10 județe.

TOPGEL are în portofoliu peste 50 de sortimente și arome de înghețată, aproximativ 20.000 de clienți în întreaga țară, 400 de angajați, 24 de puncte de distribuție și o flotă auto proprie formată din 200 de vehicule frigorifice pentru înghețată, 75 de autoutilitare pentru produse de patiserie și un camion frigorific.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii