Cautare
, Contributor

Modă |
|

Producătorul de încălţăminte Anna Cori & All Shoes deschide un magazin online

Anna Cori & All Shoes deschide magazinul online,  în urma unei investiții care se ridică la câteva zeci de mii de euro.
denis 2

“La începutul verii, în luna iunie, am deschis magazinul online Why Denis. Am fost plăcut suprinși să constatăm că publicul nostru aștepta de multă vreme această mișcare a noastră. Am avut vânzări încă din prima zi, iar rezultatele înregistrate în această vară sunt conform așteptărilor. Prin urmare, deschiderea magazinului online Anna Cori & All Shoes a fost firească”,  spune Ana Cornea,manager și acționar al Why Denis, deținătorul brandului Anna Cori& All Shoes. Pentru a veni în întâmpinarea clienților, comenzile pot fi făcute atât din România cât şi din străinătate.

În online, produsele Anna Cori & All Shoes vor fi comercializate cu aceleași prețuri, iar transportul, indiferent de zonă, va fi gratuit. Livrarea se va face în maximum 24 de ore.

”Ne așteptăm ca până la finalul primului an să vindem online 10.000 de perechi de pantofi, iar după primul an de existență să fi înregistrat vânzări de un milion de euro”, spune Ana Cornea. ”Estimăm că cele două branduri, All Shoes și Why Denis vor vinde online zeci de mii de perechi de pantofi anual, iar vânzările vor fi de cel puțin 10%  din cifra de afaceri a companiei”, completează Ana Cornea.

Porducătorul estimează că peste 70% dintre încălțămintea vândută online va fi cea de damă, respectiv accesoriile. De asemenea, se așteaptă ca 30 % din vânzări să fie către orașe în care Anna Cori & All Shoes nu are prezență offline.

La finalul lunii trecute a fost inaugurat magazinul cu numărul 24 al Anna Cori & All Shoes, în Timișoara, în Iulius Mall. Unitatea comercializează atât încățăminte și accesorii pentru femei, cât și pentru bărbați. Investiția s-a ridicat la câteva sute de mii de euro, inclusiv stocul de marfă.

Citeşte mai multe despre povestea producătorului de pantofi Denis.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii