Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

Producătorul Coca-Cola are un nou director de vânzări

Coca-Cola HBC România, cea mai mare companie din industria băuturilor non-alcoolice de pe piaţa locală, l-a numit pe Dan Timotin în funcţia de director de vânzări, începând cu 1 martie 2016, informează ZF.  
coca-cola.jpg

Dan Timotin, în vârstă de 40 de ani, a fost înainte de a fi promovat la conducerea departamentului de vânzări National Key Account Manager în cadrul aceleași companii.

VEZI ȘI: PREȘEDINTELE ÎMBUTELIATORULUI COCA-COLA A DEMISIONAT DUPĂ 35 DE ANI

Noul director de vânzări a ocupat anterior funcția de commercial finance director al Coca-Cola Hellenic, un grup cu afaceri de 6,5 miliarde de euro, începând cu februarie 2011. Acesta s-a alăturat companiei Coca-Cola HBC România în anul 2011, ocupând funcţia de country finance manager România şi Moldova.

De asemenea, Dan Timotin a făcut parte din echipa de conducere a producătorului de mezeluri Caroli în perioada 2006-2011, atât înainte, cât şi după ce compania a fuzionat cu Campofrio.

VEZI ȘI: PETRE ȘANDRU (COCA-COLA): „ECONOMIA ROMÂNEASCĂ ESTE, ÎN SFÂRȘIT, PE UN TREND POZITIV SUSȚINUT”

Numirea în funcția de director de vânzări a lui Dan Timotin se suprapune cu promovarea lui Jovan Radosavljevic, director comercial Coca-Cola HBC România, în poziţia de general manager al Pivara Skopje, lider pe piața băuturilor răcoritoare şi a berii din Macedonia. Jovan Radosavljevic s-a alăturat operaţiunilor din România în august 2013, având, înainte de aceasta, funcţia de country sales manager pentru Serbia şi Muntenegru în cadrul Grupului Coca-Cola Hellenic.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii