Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

Producătorul auto Fisker evaluat la 2.9 miliarde dolari

Producătorul de mașini electrice Fisker a fost evaluat la 2,9 miliarde dolari prin intermediul unei fuziuni cu o companie susținută de firma de capital privat Apollo Global Management Inc
fisker

Producătorul de mașini electrice Fisker a fost evaluat la 2,9 miliarde dolari prin intermediul unei fuziuni cu o companie susținută de firma de capital privat Apollo Global Management Inc, relatează Reuters.

Compania de achiziții speciale Spartan Energy Acquisition Corp a licitat
pentru producătorul auto Fisker. Acțiunile companiei Spartan au crescut cu 19,4% în comerțul de premarket.

Înțelegerea stabilită cu Apollo Global Management Inc va oferi companiei Fisker 1 miliard de dolari în venituri brute, inclusiv 500 milioane dolari din fondurile investitorilor existenți precum AllianceBernstein și BlackRock Inc.

Aceste venituri vor fi folosite pentru pornirea producției modelului Fisker Ocean spre sfârșitul anului 2022. Henrik Fisker, cel care a fost cândva designerul companiei Aston Martin, a lansat în 2016 compania omonimă din Los Angeles și dorește să înceapă vânzarea pentru modelul de SUV electric Fisker Ocean, cu un preț de pornire de la 37.500 dolari.

Fisker a declarat într-un comunicat: “Se preconizează că vehiculele prototip vor începe testarea durabilității până la sfârșitul acestui an”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii