Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Producătorii și importatorii de băuturi spirtoase din România își înființează asociație

bauturi.jpg
Cei mai mari producători şi importatori au luat decizia de a înfiinţa asociaţia patronală a producătorilor şi importatorilor de băuturi spirtoase Spirits România.

Asociaţia va deveni membră spirits Europe, cel mai important patronat european din industria băuturilor spirtoase, având în componența sa 31 de asociaţii profesionale naţionale din 25 de ţări, precum și importanţi producători din domeniu: Bacardi Martini, Beam Inc., Brown- Forman, Gruppo Campari, Diageo, Moet Hennessy, Pernod Ricard și Remy Cointreau.

“Spirits Romania va juca un rol important în promovarea industriei ca şi contribuitor fiscal important în sectorul economic din România. Vom fi un partener de dialog pentru organizaţiile guvernamentale şi non-guvernamentale, apărând dreptul membrilor de a produce şi comercializa băuturi alcoolice într-un mod responsabil şi într-un mediu legal coerent. În acest demers, vom folosi toată expertiza pe care ne-o pot pune la dispoziţie corespondenţii noştri la nivel european,” a adăugat Tudor Furir, Vice-Preşedinte al Asociaţiei Spirits Romania.

,,Reprezentăm interesele sectorului de băuturi spirtoase la nivel european prin 31 de asociaţii naţionale şi 8 companii multinaţionale la nivel european. Băuturile spirtoase distilate sunt la fel de diverse precum cultura fiecărui popor european şi nici România nu face excepţie – din această perspectivă, cu următoarea ocazie în care voi vizita Spirits Romania, voi face cunoştinţă cu România în perspectiva gustului local şi tradiţional al țuicii, pălincii, ginarsului sau produselor pe bază de ierburi din zona Transilvaniei”, a mai spus Tudor Furir.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii