Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Tech |
|

Producătorii de carne, cea mai recentă victimă a infractorilor cibernetici

Cel mai mare furnizor mondial de carne, grupul brazilian JBS SA, a devenit cea mai recentă victimă a infractorilor cibernetici.  
securitate cibernetica

JBS a fost nevoit să-şi închidă reţelele de computere din America de Nord şi Australia, întrucât duminică a detectat un atac cibernetic organizat asupra unora dintre serverele sale, transmite Bloomberg.

JBS USA a descoperit că a fost vizată de un atac cibernetic organizat care a afectat mai multe servere din sistemul său informatic din America de Nord şi Australia”, a informat compania, fără a preciza natura atacului. 

Cu toate acestea, serverele de backup nu au fost afectate, iar compania lucrează în mod activ la restabilirea sistemelor.

JBS are facilităţi de producţie în 20 de ţări. Uzinele din Australia şi Nouă Zeelandă sunt responsabile pentru 4% din veniturile companiei, în timp ce operaţiunile din SUA şi Canada generează 50%, respectiv 3% din cifra de afaceri. Grupul brazilian are operaţiuni şi în America de Sud şi Europa.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii