Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Afaceri |
|

Prodigy Software a investit 100.000 de euro în dezvoltarea unei aplicații, care va revoluționa departamentele de contabilitate

Prodigy Software, controlată de Valentin Costea, a investit 100.000 de euro în dezvoltarea aplicației iProcess, ce va revoluționa fluxul de lucru din departamentele de contabilitate.
Contabilitate
Până în prezent, compania a investit circa 2,5 milioane de euro în diverse soluții software, iar pe viitor plănuiește să atragă noi investiții.

 

“Bazat pe un sistem OCR care permite îmbunătățirea constantă a calității datelor extrase, iProcess poate fi privit ca un <intern> al companiei, unul mereu disponibil, foarte rapid și conștiincios, care face la nesfârșit munca pe care i-o atribui. Beneficiezi și de o arhivă electronică ce te ajută să rămâi mereu organizat, iar timpul rămas liber prin automatizarea task-urilor se poate utiliza într-un mod profitabil. Un pas important spre digitalizarea unei companii poate însemna iProcess, prin avantajele aduse departamentului financiar-contabil”, a declarat Valentin Costea, CEO Prodigy Software, companie care a înregistrat o cifră de afaceri de 300.000 de euro în 2019.

Dezvoltarea acestui instrument a pornit de la dorința de a ajuta antreprenorii în această perioadă dificilă – de aceea, Prodigy Software oferă soluția timp de o lună gratis, oricărei companii, spre testare.

În contextul în care facturile electronice vor deveni o normă, automatizarea întregului proces ce ține de departamentul de Accounts Payable reprezintă un pas înainte pentru toate societățile. În acest fel, task-urile repetitive, consumatoare de timp și de energie devin responsabilitatea aplicației, iar resursa umană își poate muta atenția către alte proiecte mai importante, care aduc profit business-ului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii