Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Evenimente |
|

Procurorii fac azi primele autopsii şi încep audierile în cazul incendiului din clubul Colectiv

Procurorii încep astăzi să facă primele autopsii, pe aproximativ 20 dintre trupurile neînfleţite ale victimelor incendiului din clubul Colectiv, dintre cele care au fost identificate, şi, odată încheiată cercetarea la faţa locului, vor începe audierile, informează MEDIAFAX.
colectiv

Duminică vor fi continuate activităţile de cercetare la faţa locului şi de identificare a persoanelor decedate şi vor fi efectuate autopsiile medico-legale dispuse de procuror, potrivit unui comunicat al Parchetului, preluat de Mediafax.

Potrivit unor surse judiciare, ar urma să fie făcute aproximativ 20 de autopsii, pe corpurile identificate.

Medicii legişti de la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” au identificat, până în prezent, 23 din cele 27 de persoane decedate în incendiul din Club Colectiv, o altă victimă fiind recunoscută de părinţi la Spitalul Universitar Bucureşti.

În paralel, astăzi, vor fi audiate persoane care ar putea avea cunoştinţă despre împrejurările şi modul în care a avut loc evenimentul, mai spun anchetatorii.

Cel mai grav accident dintr-un club din ultimii doi ani. Cine sunt acționarii și ce măsuri au luat autoritățile în urma tragediei

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii