Cautare
, Staff

Educaţie |
|

Procter & Gamble îl numește pe Antoine Brun vicepreședinte pentru Europa de Sud-Est, din aprilie

Începând cu 1 aprilie, Antoine Brun preia funcția de vicepreşedinte pe regiunea Europei de Sud-Est în cadrul Procter & Gamble, poziție din care va coordona afacerile și operațiunile companiei în 10 piețe, inclusiv România.
Antoine Brun-vicepresedinte P&G SEE

El preia responsabilitățile Elenei Kudryashova, care a fost numită vicepreședinte Baby Care China în cadrul Procter & Gamble.

„Sunt bucuros că m-am întors în Europa pentru a lucra alături de organizația talentată din Europa de Sud-Est, o regiune importantă pentru companie. Activitățile diverse și mărimea afacerii P&G din această zonă, precum și oportunitățile de creștere pe care piețele le oferă, fac din Europa de Sud-Est un loc foarte bun în care să îți desfășori activitatea”, a declarat Antoine Brun.

El s-a alăturat echipei Procter & Gamble în 1995, în Franța, de-a lungul carierei ocupând diverse funcții în vânzări, marketing și management. A deținut și o serie de poziții de conducere de top, acoperind mai multe piețe globale din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia-Pacific.

Înainte de a prelua noile responsabilități din Europa de Sud-Est, a ocupat funcția de vicepreședinte Australia și Noua Zeelandă.

Antoine Brun a contribuit semnificativ la operațiunile Procter & Gamble din Asia-Pacific. Sub conducerea sa, afacerile companiei din Australia și Noua Zeelandă au avut o creștere accelerată, cu rezultate puternice și la nivelul organizației”, susține reprezentanții P&G.

Antoine Brun este căsătorit și are o fiică.

Cu operațiuni în aproximativ 70 de țări, P&G are în portofoliu mărci precum Always, Ambi Pur, Ariel, Fairy, Gillette, head&shoulders, Lenor, Oral-B, Pampers, Pantene și Tide.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii